Hvem er BeCare coaching?

Personen bag BeCare Coaching

Velkommen til BeCare Coaching.

 

Mit navn er Helena Elmo Kristensen og jeg er personen bag BeCare Coaching. En virksomhed hvor trivsel er i højsædet. 

 

Jeg er mentaltræner og performancecoach.

 

Jeg er certificeret NLP Coach Practitioner, samt mindfulness coach. Udover dette er jeg stævnerytter, og har i den forbindelse arbejdet meget med det mentale aspekt både indenfor og udenfor stævnebanen. Jeg har prøvet det hele på egen krop, og kender derfor til de mentale udfordringer man kan stå med når man skal præstere. I min arbejdskarriere har jeg arbejdet i flere lederstillinger, med medarbejderudvikling som et fokuspunkt. 

Det liv jeg har levet, trods min unge alder, ligger til grund for at jeg har startet BeCare Coaching. Herigennem ønsker jeg at hjælpe, vejlede og støtte dig i at blive lige præcis den version du ønsker at blive. Intet mål er for svært, og ingen drøm er for stor. 

Jeg har levet et rutchebane liv med op- og nedture, hvor andre mennesker har været førsteprioriteten. Jeg har oplevet medafhængighed, og kender til dagligdagen som pårørende. Jeg har igennem mentaltræning lært at det er okay at være i sig selv. Jeg har lært at sætte fokus på mine mål, så jeg kan gå direkte efter dem og skabe det liv jeg drømmer om. Derfor ønsker jeg, at give dig de samme muligheder, og vise dig gennem mentaltræning, hvordan dørene åbner sig for et friere liv.

Mission

Jeg ønsker, igennem samtaleteknik, at hjælpe dig til større mental sundhed, glæde i livet og et gåpåmod til at træffe de rigtige beslutninger for dig.

Vision

Min vision er at være din foretrukne support når livet sender dig på afveje, eller du blot mangler samtalerum.

Værdier